söndag 11 januari 2009

Snart är det dags - RÅM 2009

Plats: Göteborg
Startdatum: Fredagen den 20 februari
Slutdatum: Söndagen den 22 februari
Sista anmälningsdag: Fredagen den 6 februari

Grön Ungdoms största evenemang och förbundets högsta beslutande organ, årsmötet, kommer att hållas på Hvitfeldtska Gymnasiet i Göteborg. Helgen den 20-22 februari kommer runt 200 gröna ungdomar träffas för politiskt och socialt utbyte.

Under mötet kommer det att ske val till förtroendeuppdrag inom förbundet och vi kommer även att behandla politiska och organisatoriska motioner och propositioner.

Anmäl dig redan idag! Länk till anmälningsformuläret finns längre ned i texten. Det är viktigt att du läser igenom all information innan du anmäler dig.

Nedan hittar du information om viktiga datum, anmälningsregler och information för dig som vill skriva motioner till årsmötet.

I deltagaravgiften till mötet ingår resa till och från Göteborg som kansliet kan hjälpa dig att boka. I anmälningsformuläret anger du vilka ungefärliga restider som passar dig. Resekostnaderna är väldigt höga vid RÅM och för att kunna pressa dessa och ha resurser att lägga på själva mötet och andra delar av vår verksamhet är det väldigt viktigt att du snabbt svara på frågor från kansliet om din resebokning eftersom priset på biljetterna snabbt stiger.

Ordnar du din resa själv? Meddela oss gärna detta genom att använda "övrigt" fältet längst ned i anmälningsformulret.

Har du frågor är du alltid välkommen att vända dig till förbundskansliet på gu@mp.se

VIKTIGT! Anmälningsregler

- Anmälningsavgiften är 500:- om man anmäler sig innan den 9 januari och 750:- om man anmäler sig efter detta datum.

- Kansliet tar endast emot anmälningar via webbformuläret som nås via länken nedan.

- För deltagande krävs att man senast sista anmälningsdag har ett giltigt medlemskap registrerat.

-De som anmäler sig utan att vara medlemmar kommer meddelas detta och är sedan själva ansvariga för att lösa medlemskap.

- Personer som kommer till mötet utan att vara medlemmar kommer debiteras full avgift (750:-) och har inte rätt till reseersättning (dvs får själv betala sin resa)

- Personer som inte är medlem när det kommer till mötet äger ej rösträtt

- Avanmälan sker till gu@mp.se

- För avanmälningar efter sista anmälningsdag (6 februari) utgår en avgift på 100 kr

- För deltagare som uteblir utan avanmälning utgår en avgift på 350 kr

- Oanmälda deltagare debiteras full deltagaravgift.

- Oanmälda deltagare har inte rätt till reseersättning.

- Personer med utestående fakturor eller obetalda avanmälningsavgifter för två eller fler evenemang måste betala av dessa innan de tillåts delta på ytterligare evenemang.

- Deltagare är alltid, även då det uppgivit att någon annan skall faktureras, ansvarig för att deltagaravgiften betalas.

ANMÄLAN SKER VIA http://register.mp.se/evenemang.aspx?id=63

Information om motioner

Alla medlemmar har motionsrätt till årsmötet. Motioner till årsmötet måste vara kansliet tillhanda senast den 9 januari. Motionen skall skickas dels digitalt till gu@mp.se dels postas, underskriven av motionären till:

Grön Ungdom, Pustegränd 1-3, 118 20 Stockholm.

De motioner som inte kommit till kansliet i både digital och underskriven form senast den 9 januari kommer inte att behandlas under årsmötet.

Vill din avdelning lägga en motion till årsmötet behöver kansliet även få ett underskrivet protokoll på beslutet att avdelningen skall lägga motionen. Har inte protokollsutdraget inkommit senast den 9 januari kommer den som har undertecknat motionen anges som motionär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar